29.06.2020 09:52
Просмотров: 891

В Україні активізували роботу над легким ударним вертольотом для ЗСУ

В Україні активізували роботу над легким ударним вертольотом для ЗСУ

У рамках спільного рішення Міністерства оборони України та запорізьким підприємством «Мотор Січ», активізовано роботи над створенням легкого ударного вертольота для ЗСУ. Наразі фахівці Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки спільно із АТ на базі модернізованого Мі-2 створили спеціальну лабораторію для оцінки конструктивних та технічних рішень, які допоможуть у створенні нового гвинтокрилу, інформує ресурс Defense Express.

Спеціально для оцінки всіх параметрів польоту, починаючи від аеродинамічного спротиву озброєння до впливу порохових газів на роботу двигуна, весь вертоліт «всіяно» сенсорами, які дозволяють зафіксувати всі необхідні параметри.

Для оцінки реального використання підвісного озброєння на вертоліт були встановлено спеціальні ферми для розміщення зброї та підвісних контейнерів у різних конфігураціях, а також симуляторів лобового спротиву.

Базою для лабораторії став Мі-2МСБ від «Мотор Січ», який, у порівнянні із базовою версію, отримав потужніші українські двигуни АІ-450М-Б, редуктор власного виробництва, сучаснішу авіоніку, системи навігації, зв’язку тощо.

Враховуючи напрацювання інших вітчизняних підприємств у системах наведення, повітряної зброї, авіонці та інших системах, одним з небагатьох питань залишається фюзеляж.

Источник: sprotyv.info

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович