11.02.2020 10:32
Просмотров: 981

В Україні хочуть відродити Міністерство промислової політики

В Україні хочуть відродити Міністерство промислової політики

У Верховній Раді заявили про необхідність створення Міністерства промислової політики з метою подолання кризової ситуації та падіння промисловості в Україні.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на Федерацію роботодавців України.

в українській промисловості необхідно створити Міністерство промислової політики. Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив голова комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха (фракція «Слуга народу»).

Щоб локалізувати кризу і забезпечити нормалізацію і стабілізацію ситуації в промисловості, виникла ідея і пропозиція почати дискусію про необхідність введення Міністерства промислової політики України, – сказав голова комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха

Подібні міністерства існують в багатьох країнах, наприклад, в Австралії, КНР, Туреччини, Індії, Швеції, Норвегії, Бразилії. У США, наприклад, існує посада держсекретаря з промисловості та безпеки. Крім того пропонується створити не тільки міністерство, а й певні департаменти в його структурі, які будуть займатися розробкою промислової політики та контролем за її виконанням.

Українська промисловість вступає в затяжну економічну кризу через те, що є несприятливою ситуація на зовнішніх ринках, і дуже слабкий внутрішній ринок. Ми не можемо не помічати очевидного і ми повинні зробити вибір – або у нас буде «міністерство імпорту», або у нас буде власна промисловість і експорт українських товарів, – додав заступник голови комітету з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський.

Источник: uprom.info

Автор: Віталій Царьов

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    933
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович