08.03.2020 10:15
Просмотров: 1103

Від курсантки до полковниці. У прикордонному відомстві привітали жінок-прикордонниць

Від курсантки до полковниці. У прикордонному відомстві привітали жінок-прикордонниць

Святковий настрій для жінок-прикордонниць продовжують створювати військовослужбовці та персонал прикордонного відомства.

У всіх прикордонних підрозділах, органах охорони державного кордону привітали жінок з Міжнародним жіночим днем, відзначали нагородами та дарували квіти.

Напередодні такі заходи пройшли і в Адміністрації служби. Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко привітав колег-прикордонниць з цим чудовим святом весни, побажав міцного здоров’я, щастя, добра, надзвичайного кохання, успіхів у всьому.

Він відмітив, що вже дуже важко уявити військовий колектив без жінок.

«У нашому відомстві проходять службу, працюють 11 тисяч прикордонниць. На даний момент це близько 25 відсотків особового складу і ми дотримуємося всіх стандартів гендерної рівності, та прагнемо щоб Вас було більше. Ви скрізь, ви в пункті пропуску перевіряєте документи, Ви – інспектори-кінологи, Ви – зв’язківці, Ви рухаєтесь командирською лінією, Ви – у всіх сферах нашого життя. Ви разом з нами відстоюєте Державу у зоні проведення операції Об’єднаних сил. Я дуже радий тому, що пліч-о-пліч з нами завжди є наші бойові подруги, наші жінки, наші дівчата, які надихають нас на подальший розвиток», - сказав Сергій Дейнеко.

«Кожен чоловік, який себе поважає, має писати слово жінка з великої літери, залишайтеся такими, якими є, бо Ви – найкращі», - додав він.

У ході святкових заходів очільник ДПСУ заохотив жінок-військовослужбовців та працівниць відповідно до наказів МВС та Адміністрації Держприкордонслужби.

Загалом за високі досягнення у службі, сумлінну працю та бездоганне виконання службових обов’язків більше 800 жінок прикордонного відомства нагороджено відомчими відзнаками та грамотами.

Источник: dpsu.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    939
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович