15.04.2019 09:24
Просмотров: 1240

Військовий інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відкрив свої двері для абітурієнтів

Військовий інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відкрив свої двері для абітурієнтів

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

Провідний військовий виш з підготовки військових фахівців за пріоритетними спеціальностями: Кібербезпека, Інформаційні системи та технології, Комп’ютерні науки, Телекомунікації та радіотехніка, за традицією гостинно прийняв у своїх стінах всіх хто мріє стати курсантом навчального закладу та отримати у майбутньому військову освіту.

Сьогодні юнакам та дівчатам розповіли про умови вступу до інституту та особливості навчання, абітурієнти мали змогу поспілкуватися та задати питання заступнику начальника інституту з навчальної роботи полковнику Олексію Сілку, викладачам та курсантам.

На відвідувачів чекало багато корисної та цікавої інформації, виставок, демонстрацій тощо. Гості побачили сучасні засоби зв’язку, безпілотні летальні апарати і зброю, яка зараз використовуються в ООС на сході України, і на якій навчаються майбутні офіцери. Ознайомилися із умовами проживання та організацією харчування курсантів. Відвідали музей інституту.

Зацікавленість молоді нашим вишем свідчить про те, що все більше молодих людей прагне здобути фахову військову та інженерну освіту в галузі інформаційних та телекомунікаційних технологій, пов’язати своє майбутнє із справою захисту своєї держави.

Заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко запевнив, що юнаків та дівчат, які прийшли на День відкритих дверей, будуть раді бачити курсантами ВІТІ у новому навчальному році.

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    917
Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович