03.02.2019 06:29
Просмотров: 1047

Внутрішні вороги не менш небезпечні ніж Росія - Турчинов

Внутрішні вороги не менш небезпечні ніж Росія - Турчинов

Партія "Народний фронт" має стати ініціатором та інтегратором об’єднання справжніх професіоналів, людей справи і відповідальності, які здатні захистити Україну.

Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час виступу на з‘їзді партії "Народний фронт".

"Війна продовжується, під окупацією залишається значна частина території України. Ми тримаємо фронт проти зовнішнього сильного і жорстокого ворога, ядерної держави, яка має сьогодні другий в світі військовий потенціал", - наголосив він.

Секретар РНБО підкреслив, що тримати фронт необхідно не тільки проти зовнішніх, але і проти внутрішніх ворогів - "не менш небезпечних і підступних".

"Це не тільки ворожа агентура, диверсійно-розвідувальні групи, терористи, найманці - це й інформаційні і політичні креатури Кремля, які знову підіймають голову. Це масштабна корупція, яка деформує та гальмує наш шлях вперед, це тотальний популізм, який в Україні перетворився на суміш безвідповідальності і брехні, руйнівної агресивності і некомпетентності. Цей мутний потік, який підсилюється контрольованими ЗМІ, емоціями соцмереж перетворюється на зброю масового знищення економіки, безпеки, авторитету і майбутнього нашої крани", - заявив він.

Олександр Турчинов підкреслив, що протистояти цьому можна, "об‘єднавши всіх справжніх патріотів та справжніх професіоналів - людей справи і відповідальності".

"І на моє глибоке переконання, саме "Народний фронт" має стати ініціатором та інтегратором такого об’єднання", - резюмував Секретар РНБО.

Источник: turchynov.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    939
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович