30.10.2017 15:36
Просмотров: 807

У Північно-східному офісі Держаудитслужби проведено розширений „круглий стіл” з питань запобігання проявам корупції

У Північно-східному офісі Держаудитслужби проведено розширений „круглий стіл” з питань запобігання проявам корупціїСьогодні, 30 жовтня 2017 року Північно-східним офісом Держаудитслужби проведено розширену нараду за участю керівників структурних підрозділів офісу щодо питань профілактики проявам корупційних правопорушень серед працівників служби.

З метою обміну досвідом щодо застосування антикорупційного законодавства на захід були запрошені: в.о. завідувача сектору запобігання та виявлення корупції Головного територіального управління юстиції у Харківській області Анна Федоренко, головний спеціаліст сектору запобігання та виявлення корупції Харківської обласної державної адміністрації Олександр Денисов та радник президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олег Михайлов.

Нараду відкрила перший заступник начальника Північно-східного офісу Держаудитслужби Ірина Нестругіна. У своєму виступі вона зауважила, що корупцію можна подолати тільки спільними зусиллями, маючи спільне бажання працювати в дійсно європейській службі. Кожен з нас має право працювати спокійно і впевнено, виконуючи свій обов’язок відповідно до закону, не відчуваючи утисків чи примусів.

Під час заходу обговорювалися питання щодо реалізації заходів фінансового контролю відповідно до вимог Закону України „Про запобігання корупції”, забезпечення постійного контролю за дотриманням вимог законодавства з приводу недопущення виникнення та врегулювання конфлікту інтересів, порядку притягнення до відповідальності за корупційні правопорушення та обмежень, встановлених антикорупційним законодавством України.

За підсумками наради учасниками було прийнято спільне рішення щодо посилення контролю за дотриманням підлеглими антикорупційного законодавства, продовжити роботу по усуненню передумов, що можуть сприяти вчиненню корупційних правопорушень і виникненню проявів корупції та індивідуальної відповідальності кожного за порушення Закону України „Про запобігання корупції”.

Прес-служба Північно-східного офісу Держаудитслужби

У Північно-східному офісі Держаудитслужби проведено розширений „круглий стіл” з питань запобігання проявам корупції

У Північно-східному офісі Держаудитслужби проведено розширений „круглий стіл” з питань запобігання проявам корупції

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович