25.05.2019 09:40
Просмотров: 1447

У школах Харкова та області пролунав останній дзвоник (ВІДЕО)

У школах Харкова та області пролунав останній дзвоник (ВІДЕО)

Урочисті лінійки з виступами вчителів та учнів відбулися в більше ніж 700 навчальних закладах.

Для випускників 9 та 11 класів пролунав останній дзвоник, який став початком нового етапу в житті. Молоді люди згадують: ніби нещодавно йшли першокласниками на першу лінійку, а тепер готуються до вступу у виші.

Олександра – випускниця 11 класу. Дівчина запевняє: ніколи не забуде шкільні роки, адже саме тут зустріла справжніх друзів.

Олександра Лошкарьова, випускниця

Мы – одна большая дружная семья и будем дружить до конца жизни. Я отлично знаю любой предмет. Я отлично дружу со всеми одноклассниками и я авторитет любой компании. Хочу поступить в вуз, получить высшее образование и стать хорошим человеком.

Батьки пишаються донькою та не вірять, що пройшло вже 11 років. Мати Олени згадує, як разом вчилися писати перші літери, плакали від перших двійок та стрибали від щастя через призові місця на олімпіадах. А вже зараз її донька мріє стати маркетологом.

Анна Усіна, мати випускниці

Радуюсь. Потому что она у нас умничка. Она с первого класса вот до последнего просто солнышко мое. Она всегда хорошо училась и ею были довольны учителя, ее друзья и одноклассники. То есть, для меня это праздник сегодня.

Цьогоріч, за словами вчителів, випускають талановитих та старанних дітей. Директорка запевняє: цих дітей очікує світле майбутнє.

Світлана Шепіль, директорка школи №134

Дети получают базовое среднее образование и должны сделать очень важный выбор в жизни – выбрать будущую профессию. А сегодня очень светлый и хороший праздник. Мы это им подарили и родители это подарили. И они нам.

На лінійках у школах № 17, 123, 134,гімназії №55 та ліцеї № 107 нагороджували відмінників та призерів олімпіад. Учні отримали подарунки від благодійного фонду Олександра Грановського. Він особисто привітав усіх школярів із завершенням навчального року.

Відсьогодні школярі йдуть на літні канікули, а для випускників триває ЗНО.

По материалам: objectiv.tv

Автор: Вікторія Бондаренко

Новости портала «Весь Харьков»


Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович