22.01.2019 09:05
Просмотров: 885

Україна передала у НАТО список потреб з модернізації корабельно-катерного складу ВМС

Україна передала у НАТО список потреб з модернізації корабельно-катерного складу ВМС

Делегація ВР України взяла участь у засіданні Міжпарламентської Ради Україна-НАТО у Брюсселі, під час якої донесла делегатам із 12-ти країн позицію військовополонених моряків утримуваних у РФ, передала список потреб модернізації корабельно-катерного складу та накреслила вектори найближчої співпраці.

Про це заявила голова постійної делегації України у Парламентській Асамблеї НАТО Оксана Юринець.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на Defense Express.

“Трохи більше як день, але дуже активно відпрацювали в Брюсселі на засіданні Міжпарламентської Ради Україна-НАТО. Робота нашої делегації заслуговує на окрему подяку. З найголовнішого — донесли іншим делегатам із 12-ти країн нашу позицію щодо утримуваних у Росії військовополонених українських моряків, передали список потреб щодо модернізації корабельно-катерного складу, накреслили вектори найближчої співпраці”, — цитує прес-служба слова Юринець.

Повідомляється, що участь у засіданні Ради взяли 28 парламентаріїв із 12 країн-членів НАТО. Відбулися зустрічі із заступником Генерального секретаря НАТО Роуз Готтемюллер, головою Військового комітету НАТО, представниками управлінь політики оборони та планування; громадської дипломатії; нових викликів безпеці. Крім того, у рамках засідання було проведено круглий стіл щодо перспектив розвитку ситуації в Україні та співробітництва НАТО з Україною.

На засіданні розглянули безпекові, політичні питання, розвиток співпраці України з Альянсом. Особливу увагу було приділено питанню військовополонених українських моряків, яких Росія атакувала у Керченській протоці.

Під час засідання Міжпарламентської Ради Україна — НАТО виступив також представник української делегації Андрій Левус. Він презентував законопроект щодо комітету парламентського контролю спецслужб, прийняття якого є важливим етапом євроатлантичної інтеграції.

Источник: uprom.info

Автор: Владислав Христофоров, редактор Національного промислового порталу

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

02.04.2024 10:19    272
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович