28.11.2021 06:32
Просмотров: 628

Українське підприємство налагодило виробництво боєприпасів ВОГ

Українське підприємство налагодило виробництво боєприпасів ВОГ

Шосткинській завод «Імпульс» планує розпочати серійне виготовлення боєприпасів для гранатометів ВОГ-17В. Таким чином Україна стане однією з 12 країн світу, які мають замкнутий цикл виробництва боєприпасів для ведення ближнього бою, і не залежатиме від їх постачання з-за кордону, повідомляє АрміяInform.

На підприємстві «Імпульс» наразі виготовляється та тестується пробна партія боєприпасів. До речі, технологію їх виробництва завод удосконалює з 2019 року.

Українське підприємство налагодило виробництво боєприпасів ВОГ

Крім «Імпульсу» жодне українське підприємство не має відповідних потужностей, обладнання та висококваліфікованого персоналу для серійного виробництва цього пострілу. Завод у достатній кількості забезпечений обладнанням, переважна більшість з якого — нове устаткування, придбане завдяки державній підтримці.

У перспективі завод «Імпульс» планує розширити лінійку гранатометних пострілів та поступово нарощувати потужності, закуповуючи додаткове обладнання та автоматизуючи діюче виробництво. Збільшувати продуктивність також передбачають за рахунок модернізації наявного устаткування та підвищення якості контролю за випуском боєприпасів.

Українське підприємство налагодило виробництво боєприпасів ВОГ

Після підписання договору зі ЗС України ресурс підприємства дозволить збільшити обсяги виробництва та досягти провідних позицій нашої держави на світових ринках ОВТ.

Источник: sprotyv.info

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович