31.03.2020 11:25
Просмотров: 989

Укроборонпром повернув з-за кордону іще одну групу своїх працівників, вони – на обсервації

Укроборонпром повернув з-за кордону іще одну групу своїх працівників, вони – на обсервації

Сьогодні зранку група з 3 працівників підприємств ДК "Укроборонпром" повернулася з Ісламської Республіки Пакистан. Вони перебувають в одному зі столичних готелів на обсервації. Про це повідомив генеральний директор Концерну Айварас Абромавичус.

"Сьогодні в різних куточках світу працюють близько сотні працівників підприємств Укроборонпрому. Вони виконують роботи в рамках експортних контрактів. Наші інженери, конструктори, інші фахівці дуже цінуються за кордоном і часто ремонтують, модернізують та обслуговують військову техніку безпосередньо на базах замовника. Вони продовжують працювати поза межами України навіть в умовах, коли увесь світ зачиняє кордони. Але як тільки іноземна країна запроваджує жорсткі заходи карантину, що унеможливлюють виконання контрактів, ми, за бажанням працівників, одразу розпочинаємо процес їх повернення додому і докладаємо для цього максимум зусиль. В суботу з Уганди повернули команду авіаторів Одеського авіаремонтного заводу. Сьогодні в Україну повернулися наші співробітники з Пакистану. Вони розміщені в одному з готелів Києва на обсервацію і забезпечені всім необхідним. Я дуже вдячний МЗС та всім, хто доклав зусиль для того, щоб швидко і безпечно повернути наших колег додому”, – розповів Айварас Абромавичус, генеральний директор ДК “Укроборонпром”.

Генеральний директор УОП повідомив, що працівники, які сьогодні повернулися в Україну, працювали в Республіці Пакистан за контрактами ДП "Укрспецекспорт" зі Збройними Силами цієї держави.

Абромавичус наголосив, що від того, як підприємства Концерну виконують свої міжнародні зобов’язання під час кризи та повної невизначеності, залежить репутація України у світі і додав, що вдячний всім співробітникам Укроборонпрому, які продовжують працювати за кордоном у таких складних умовах.

14 працівників Одеського авіаремонтного заводу, яких днями евакуювали з Уганди, зараз перебувають на карантині в самоізоляції.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович