09.05.2021 08:31
Просмотров: 723

Укроборонпром працює над створенням індустріального парку в Миколаєві

Укроборонпром працює над створенням індустріального парку в Миколаєві

Команда Укроборонпрому за дорученням Президента України Володимира Зеленського працює над створенням індустріального парку в Миколаєві та продовжує підготовку до міжнародної конференції з інновацій в оборонно-промисловому комплексі, що відбудеться в Одесі цього року.

Сьогодні, в рамках робочого візиту на південь України, відбулася зустріч із головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гринивецьким і керівництвом Одеського національного політехнічного університету. Запланований захід об’єднає виробників, науковців, експертів та міжнародних партнерів.

"Ми переконані, що це сприятиме розвитку оборонно-промислового комплексу України. Поза сумнівом: ми здатні і маємо стати драйвером інновацій у нашій державі", – зазначив генеральний директор Концерну Юрій Гусєв.

Окрім того, Укроборонпром спільно з Миколаївською обласною державною адміністрацією працює над створенням нового індустріального парку – на базі Миколаївського суднобудівного заводу, який входить до складу Концерну.

"Президент України поставив чіткі завдання щодо розвитку підприємств ОПК і створення індустріального парку в Миколаєві, що підтримано також Ukraine Invest і є частиною стратегічного плану дій Миколаївського суднобудівного заводу. Ми ж наразі спільною командою працюємо над удосконаленням законодавства про індустріальні парки – відповідний законопроєкт вже ухвалено у першому читанні, і зараз триває його подальше опрацювання", – розповів очільник Укроборонпрому.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович