12.04.2019 07:23
Просмотров: 796

Уряд прийняв Постанову про затвердження угоди з НАТО щодо реалізації проекту Трастового фонду Альянсу з розмінування

Уряд прийняв Постанову про затвердження угоди з НАТО щодо реалізації проекту Трастового фонду Альянсу з розмінування

10 квітня, на засіданні Уряду, Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Про затвердження Імплементаційної угоди між Кабінетом Міністрів України та Організацією НАТО з підтримки та постачання про реалізацію проекту Трастового фонду НАТО із знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям». Імплементаційна угода була підписана 13 грудня 2018 року між Урядом України та Організацією НАТО з підтримки та постачання.

Імплементаційна угода відтепер дозволить розпочати практичну фазу реалізації спеціально створеного для допомоги Україні Трастового фонду НАТО із знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям.

Для реалізації проекту будуть залучені Міністерство оборони України, Служба безпеки України, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Національна поліція України, Національна гвардія України, Державна спеціальна служба транспорту, Державна прикордонна служба України.

В рамках проекту Трастового фонду НАТО сплановано: здійснити розробку нормативних документів із знешкодження вибухонебезпечних предметів та протидії саморобним вибуховим пристроям; досягти взаємосумісності залучених сил та засобів України з Альянсом; розвинути спроможності захисту цивільного населення від загроз саморобних вибухових пристроїв.

Управління екологічної безпеки та протимінної діяльності МО України

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: кабмин, нато

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович