12.11.2019 06:04
Просмотров: 988

З порядку денного Ради зняли законопроєкти про ринок землі

З порядку денного Ради зняли законопроєкти про ринок землі

Народна депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко заявила, що в новому порядку денному Верховної Ради на вівторок законів по землі немає

Про це вона написала у Facebook.

"Ще годину тому в порядку денному вівторка першим питанням стояли закони про землю. Дуже сирі, непродумані і такі, які не захищають права українців, не передбачають створення земельного і прозорого кадастру, доступних кредитів, й механізму захисту родючості земель. Мовчу вже про те, що в суспільстві не проведено інформаційну кампанію по впровадженню ринку землі. Навіть міжнародні організації застерігають українську владу від поспіху і турборежиму в революційному для країни питанні, усвідомлюючи можливий резонанс в суспільстві", - написала Геращенко.

Вона додала, що закони станом на зараз не стоять у новому порядку денному.

"Зараз на сайті ВР - новий порядок денний на вівторок, законів по землі немає. Ще на погоджувальній пропозицію перенести питання впровадження ринку землі з вівторка не підтримали Слуги і Голос. Але, таки відтерміновується. Це одначає одне - голосів в слуг на ці недосконалі закони немає," - пише нардепка.

Геращенко висловила свою думку щодо запровадження ринку землі.

"Я точно за ринок землі. Не голосувала за мораторій. Але я точно за закон, який впроваджуватиме реальний, а не фіктивний ринок і захищатиме право українців на землю. А не за імітацію "ринку"", - підсумувала співголова фракції "ЄС".

Прем'єр-міністр України Гончарук перелічив, які 4 законопроєкти повинна ухвалити Верховна Рада для цивілізованого запуску ринку землі.

Источник: espreso.tv

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: рада

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович