17.03.2023 07:12
Просмотров: 551

Здорова частина республіканців завдає удару у відповідь

Здорова частина республіканців завдає удару у відповідь

Після заяв потенційних кандидатів у президенти від республіканців – Дональда Трампа і губернатора Флориди Рона ДеСантіса, які виступають за зменшення допомоги Україні, – з'явилися протилежні заяви від інших важковаговиків.

Видання Politico пише, що більшість сенаторів від Республіканської партії США не підтримують позицію Трампа і ДеСантіса. І деякі з цих республіканців хочуть, щоб майбутній кандидат в президенти поділяв їх точку зору.

«Я хочу Рональда Рейгана, коли йдеться про національну безпеку. Мир через силу», – заявив сенатор-республіканець Джон Корнін з Техасу. За словами сенатора, з його позицією солідарні інші впливові республіканці – колишній віцепрезидент Майкл Пенс, ексдиректор ЦРУ та колишній держсекретар Майк Помпео, представниця США при ООН (2017-2018). Ніккі Гейлі, сенатор США від Південної Кароліни Тім Скотт та інші.

Сенаторка Кеті Брітт зазначила, що її виборці хочуть «відповідальності» за витрачені гроші, але жителі Алабами також «розуміють, що поставлено на карту щодо безпеки, і що агресія росії є неприйнятною».

«Важливо, щоб хто б не став наступним президентом, він має продовжувати підтримувати Україну», – сказав сенатор від Небраски Джон Рікеттс.

Сенатори Шеллі Мур Капіто із Західної Вірджинії та Мітт Ромні з Юти заявили, що підтримка України є важливим критерієм для наступного президента Республіканської партії. Ромні також додав, що позиція Трампа і ДеСантіса «очевидно, не переважає серед виборців-республіканців».

«Я ніколи не сприймав українську допомогу як благодійність, я вважав це актом самозбереження», – заявив сенатор від Луїзіани Джон Кеннеді.

Джерело: https://www.facebook.com/brakteat

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:32    265
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович