03.07.2019 10:16
Просмотров: 1137

Як підготуватися до подорожі на автомобілі

Як підготуватися до подорожі на автомобілі

Психологи радять відпочивати чотири рази в рік: короткий, але частий відпочинок приносить більше щастя. Літо — комфортний час для поїздок на автомобілі за місто, по Україні або ближньому зарубіжжю. Спеціаліст бренду Thule Кирило Синельников розповів автомобільного порталу Autonews.ua, як правильно підготувати машину до далекої подорожі.

Готуємося до поїздки

Перед початком подорожі уважно перевірте свій автомобіль, навіть якщо плановий техогляд проводився нещодавно. Не забудьте взяти з собою в дорогу паперову карту місцевості, інструменти для ремонту, аварійної зупинки, вогнегасник, маленьку лопатку, а також аптечку, компресор, провід для прикурювання, трос, балонний ключ, домкрат, запасне колесо та запасні лампи для фар. Також бажано захопити з собою різні хомути, ізоляційну стрічку, скотч і «холодне зварювання».

Вибираємо відстань

Якщо ви вперше збираєтесь у подорож на авто, то вона не повинна бути занадто довгою Для початку підійде поїздка з двома нічними стоянками. У день проїжджайте 300-400 км, не більше. Перед початком подорожі продумайте маршрут. Головне, подбайте про гарну компанію!

Ваша мета — яскраві емоції

Подорож на автомобілі добра тим, що не потрібно нікуди поспішати. Можна в будь-який момент зупинитися і помилуватися тим чи іншим мальовничим місцем, сфотографуватися на фоні якоїсь пам’ятки. Чим більше позитивних вражень – тим краще! Якщо ви взяли з собою намет, то тоді ближче до вечора підберіть місце для ночівлі. У вас повинно залишитися часу, щоб підготуватися до настання ночі.

Спорядження

Яке спорядження взяти з собою в автомобільну подорож? Газовий пальник, казанки, кружки, ложки, вилки, ножі, термос, питну воду, засоби для миття посуду, обробну дошку, туристичну пилу і складаний ніж. Не забудьте також взяти які-небудь ігри, шахи, нарди, гральні карти і т. д.

У дорозі також знадобляться спальний мішок, намет і тент. Візьміть засоби особистої гігієни, змінний одяг, светр, легку курточку та дощовик.

Важливо пам’ятати, що не можна вирушати у подорож без паспорта, водійського посвідчення, страхового поліса та документів на машину.

Продукти та напої

Збираючись в автомобільну подорож, візьміть різні консерви, туристичні сухі пайки, мінеральну воду, чай і каву. Швидкопсувну їжу краще зберігати у термоелектричному холодильнику або термосумці.

Важливий момент!

Не завантажуйте автомобіль зайвими речами. Беріть тільки те, що вам дійсно може знадобитися в дорозі. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху і завжди залишайтеся в гарному настрої!

Источник: today.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: авто

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович