06.09.2017 08:20
Просмотров: 1901

Пасажир розповів про шахрайство таксистів Uber у Харкові

Пасажир розповів про шахрайство таксистів Uber у Харкові

Пасажир розповів про шахрайські методи роботи, до який вдаються таксисти сервісу Uber у Харкові.

Як розповів очевидець Сергій Баликов, приїхавши з дружиною до Харкова вони не могли виїхати з вокзалу близько 40 хвилин тому, оскільки понад сім водіїв відмовилися його везти, а один з водіїв навіть подзвонив і запропонував відмовитися від замовлення.

“Згодом моє замовлення прийняв водій, який перебував у районі площі Конституції, і прямо звідти вказав, що забрав нас і везе до місця призначення. На ділі він просто стояв на місці, мої дзвінки постійно скидав через кілька гудків”, – написав Баликов.

Вже сівши в авто чоловікові вдалося дізнатися причини таких труднощів з замовленням.

“Водій без найменшого подиву відповів, що пасажирів з безготівковим розрахунком ніхто везти не хоче. Мовляв, Uber занадто багато забирає з таких замовлень, а готівку можна всю себе брати”, – написав очевидець.

Зокрема, за словами таксиста, з’ясувалося, що у харківських водіїв Uber є негласний договір: знижувати рейтинг користувачів з безготівковою оплатою, щоб потім їх можна було не брати і більше людей готівкою платили за поїздку готівкою.

“Таксист чесно заявив, що мені також поставить низьку оцінку. Таким чином тільки тепер я зрозумів, чому він саме в Харкові у мене постійно падав рейтинг”, – зазначає Баликов.

При цьому пасажир зазначив, що у столиці таких проблем з цим сервісом немає.

Нагадаємо, раніше дослідники одного з британських університетів повідомили, що водії Uber, придумали, як обманювати алгоритм формування ціни замовлення.

Источник: tabloid.informator.news

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: такси

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович