13.10.2020 08:34
Просмотров: 897

У Харкові до кінця року виберуть генпідрядника будівництва метро

У Харкові до кінця року виберуть генпідрядника будівництва метро

У конкурсі на вибір головного підрядника для будівництва нових станцій метро в бік вул. Одеської візьмуть участь 13 компаній з різних країн.

Про це у пресцентрі Харківської міської ради повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста.

«Зараз на фінальному етапі проводиться попередня оцінка 13 компаній, які візьмуть участь у конкурсі на вибір генерального підрядника. Інженер FIDIC (Міжнародна федерація інженерів-консультантів) вже закінчує роботу з підготовки остаточних документів для проведення тендеру. До кінця року, якщо нічого не завадить, головного підрядника виберемо. Світова епідемія коронавірусу дещо уповільнює нашу роботу, оскільки з представництвами банків, міжнародних організацій доводиться вести переговори дистанційно. Але ніяких сумнівів, що після проведення тендера будівництво почнеться, немає. Європейський банк реконструкції і розвитку та Європейський інвестиційний банк однозначно налаштовані на фінансування цього проєкту»

Зараз готуються майданчики в зоні будівництва метрополітену, зносяться будівлі, які викупило місто, щоб підрядник, прийшовши, міг відразу почати працювати.

Нагадаємо, що проєкт «Продовження метрополітену в м. Харкові» включає будівництво двох станцій - «Державінська» та «Одеська», Олексіївського електродепо і закупівлю рухомого складу. Проєкт реалізується за рахунок кредитних коштів ЄБРР (160 млн євро) та ЄІБ (160 млн євро).

Источник: city.kharkov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович