12.09.2019 07:49
Просмотров: 1981

Українських водіїв попередили про нововведення

Українських водіїв попередили про нововведення

Для того, щоб стати водієм легкогого автомобіля в Україні, необхідно від скоринки до скоринки зазубрити правила дорожнього руху – дуже легко отримати штраф, про існування якого складно навіть здогадатися.

Ще одним несподіваним штрафом для українських водіїв стали штрафи за тонування скел автомобіля. Не дивлячись на те, що мати злегка темні скла в машині – це дуже зручно перш за все водію, зовсім скоро, є ймовірність, що люди почнуть частіше потрапляти на порушення цих правил.

Зовсім скоро, українські правила дорожнього руху отримають невеликі зміни. Це стосується переходження норми рівня тонування автомобільного скла.

Чому вирішили змінити ПДР? Правила з приводу тонування автомобільний скел взяли через те, що це може зашкодити процесу дорожнього руху. Для того, щоб на українських дорогах не відбувалося ніяких сутичок, затоновані вікна автомобіля ніяк не повинні заважати огляду ні зсередини машини, ні зовні.

Вже на даний момент в законодавстві є правила, що стосуються автомобілів, порушення яких карається штрафом. Однак, вже зараз відомо, що найближчим часом їх планують посилити.

За діючими правилами, автомобільні лобові скла повинні бути практично прозорі і мають бути затоновані таким чином, щоб вони могли пропускати не менше 75% світла. А ось для бічних скел правила трохи менш жорсткі. Рівень тонування повинен бути такий, щоб скла могли пропускати пропускали не менш, ніж 70% світла.

У разі, якщо дані норми не будуть виконані, водіям доведеться заплатити штраф. Якщо машину спіймають на занадто темні скла вперше, потрібно буде сплатити штраф у розмірі 340 гривень. Якщо водія спіймають на невиконанні норм вдруге, тоді є ймовірність, що у власника авто відберуть водійські права терміном до півроку.

Источник: mmr.net.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: авто

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович