Концертные залы

Волинський народний хор

03.04.2017
Волинський народний хор
Категория: концерт, гастроли

03 КВІТНЯ  о 19:00 до КОНЦЕРТНОГО ЗАЛУ «УКРАЇНА» в рамках другої частини всеукраїнського туру « ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ВОЛИНСЬКИЙ НАРОДНИЙ ХОР» запрошує на свій концерт жителів та гостей міста ХАРКІВ.

 

ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ВОЛИНСЬКИЙ НАРОДНИЙ  ХОР був створений у м. Луцьк при Волинській обласній філармонії у 1978 році. Репертуар хору величезний і дуже різноманітний нараховує близько 300 пісень, оркестрових, номерів, танців та вокально-хореографічних композицій в основі яких є- НАРОДНА ПІСНЯ. За роки існування Волинський народний хор провів білше 3500 концертів з успіхом гастролюючи як в Україні, так і за її межами в США, Канаді, Франції, Німеччині, Італії, Греції, Польщі, Австрії та багатьох інших країн світу.

 

Як один з кращих хорових колективів України студія«КВАРТАЛ 95»запросила Волинський Народний Хор  знятися у другій частині відомого серіалу «СЛУГА НАРОДУ»,  а в січні цього року з великим успіхом відбулися гастролі колективу з програмою «Щедрик-щедрівочка»  в містах Київ, Горішні Плавні Полтавської області, Кропивницький, Миколаїв, Одеса.

 

Особливий підхід, справжня любов до своєї справи та рідної культури з 1989 року головного диригента, а з 1993 року художнього керівника Заслуженого діяча мистецтв України ОЛЕКСАНДРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА СТАДНИКА є запорукою професійності та майстерності Волинського Народного Хору , кількісний склад якого налічує більш ніж 75 артистів.

 

ТОЖ ЗУСТРІЧАЙТЕ МИСТЕЦЬКА ПЕРЛИНА ВОЛИНСЬКОГО КРАЮ «ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ВОЛИНСЬКИЙ НАРОДНИЙ ХОР».

Купить билет

Телефон: (057) 705-08-21 (касса), (057) 705-08-16
Цена билета: 80-200 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович