Бизнес-центр

KINOSMENA SHORT FILM FESTIVAL

KINOSMENA SHORT FILM FESTIVAL
Категория: фильм, фестиваль
Жанр: короткометражный

Приглашаем Вас посетить показ киноальманаха лучших работ Минского международного фестиваля короткометражного кино "KINOSMENA" (Республика Беларусь, Минск - 2016), показ которых пройдет в Харькове с 26 октября по 01 ноября 2017 года в кинотеатре "Боммер".

На Международный фестиваль короткометражного кино "KINOSMENA" в 2016 году поступило более 1200 заявок из 90 стран мира. Украинские зрители смогут увидеть лучшие фильмы в программе показа киноальманаха "KINOSMENA", которая состоит из двух частей.

Все ленты имеют большое количество наград на Международных кинофестивалях, а некоторые из фильмов в Харькове будут показаны впервые.

1    ГОРИЛА

тривалість 00:14:05

    Франція
    Голлівуд. 1952 рік. ГенріКорсопредставляєпубліціпідготовленийспеціально для зйомок у фільмах костюм горили. Для фільму «Дженна в джунглях» він повинен залякатиголовнугероїню, яка загубилася в підроблених джунглях. Однаквселитижах в жінку, яка йогоприваблює, буде особливо важко для чоловіка в костюмігорили.
    
2    ВТЕЧА РУТ

тривалість 00:09:16
    США    Для неї тихий будинокпрестарілихперетворився в тюрму: 85-річна Рут повинна вирватися. Вона маєідеальний план - але чизможе вона перехитритиїї заклятого ворога пенсіонераМаковського?
    
3    50000 BYR

тривалість 00:15:00
    Білорусь
    Два випивакибіля магазину випрошуютьгроші у перехожих на випивку. Коли потрібна сума зібрана, їм на очіпотрапляєоголошеннябабусі, яка просить повернутиїївтраченіп'ятдесяттисячбілоруськихрублів. Коли вони зустрічаютьсязі старенькою, виявляється ...
    
4    ЧАРЛІ ТА ПОППІ

тривалість 00:14:25

    США    Зіткнувшись з втратоюсвогоулюбленогодіда, молода людинасидить на платформізалізничноїстанції, де освіжає в пам'яті 20 роківспогадівдитинства, відчайдушношукаєспосібзберегти дух свогодіда в живих.
    
5    МАТИ

тривалість 00:09:55
    Грузія
    Мати-одиначказмушенаприховуватиіснуваннявласноїдитини через соціальні і культурнїобставини, щоб не стати об'єктомосудуоточуючимсуспільством
    
6    ПАЛЕЦЬ

тривалість 00:06:37
    Україна    Кирило, якийпрацює токарем на заводі, приходить на роботу з моторошнимпохміллям і шукаєщо-небудьпохмелитися. Не отримавшибажаного, вінвирішуєзвернутивиробничуаваріюсобі на користь.
    

Частина друга.
Тривалість 01:04:52

1    ГРА ЖИТТЯ

тривалість 00:12:30

    Франція
    Рано вранці на автостоянці, яка знаходитьсяНіде, зустрічаютьсяМатіас і Алекс. Чоловіки добре знайомі, протескладаєтьсявраження, що вони дужедалекі один від одного. Незважаючи на це, їхпов'язує секрет, і в цьомуроцініщо не завадитьїмздійснитизадумане. До якоговідкриттяпризведеїхзагадкова і фантастично-непередбачувана справа?

2    5 СПОСОБІВ ПОМЕРТИ

тривалість 00:15:03

    Кіпр    Макісдосліджуєрізніваріантисмерті, щосилинамагаючисьдосягтиідеального результату.

  
3    ЧЕМПІОН

тривалість 00:19:00
    Швеція
    Сувора середина зими. Скрижанілийшлюб в глухійхатині. Чоловік з минулогоповертається, щобпомститися, і давно втраченіпочуттяоживають. Починаєтьсябезмовна битва, і нескінченному любовному трикутнику приходить кінець.
    
4    САМІРА

тривалість 00:16:28
    Німеччина    Перекладачзмушенийдопомогтимолодійафриканськійбіженці-жінці, під час арештуполіцією в порту Гамбурга. Рутинна робота Янушапризводить до несподіванихнаслідків.
    
5    ВОРОТАР

тривалість 00:01:00
    Німеччина
    Ніколи не здавайся

    

Купить билет >>

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович