Культурный центр

Виставка живопису та графіки «За покликом серця»

02.03.2018 - 23.03.2018
Виставка живопису та графіки «За покликом серця»
Категория: выставка

Продовжити ланцюжок єднання минулого й сучасного, спираючись на традиції вічного діалогу художника з суспільством, глядачами і колегами. Саме ця ідея надихнула куратора виставки і керівника творчого об’єднання «Митці з вулиці мистецтв» Валерія Завершинського на започаткування виставкового проекту «За покликом серця».

За плечима художників, що вперше демонструють широкому загалу свої роботи, стоїть таке явище, як харківська мистецька школа з власними багатими традиціями та набутками. Творча переробка набутих знань, осмислення їх через сучасне сприйняття світу авторами і утворює той неперервний ланцюжок єднання, розвиває і збагачує творче життя нашої країни, що стає на шлях змін і оновлення. На виставці представлено роботи у трьох головних жанрах: пейзаж, натюрморт, портрет. Роботи демонструють професійні якості молодих митців, їх внутрішній світ, авторський погляд на сьогодення. Родзинкою виставки є колективна робота у стилі українського неомодерну.

Творчий доробок демонструють:

Ганна Козелецька (м. Кривій Ріг), Ярослав Леонець (м. Хмельницький), Марія Опанасенко (м. Дніпро), Альбіна Абдірова (м. Миколаїв), Анна Білик (м.Київ).

Відкриття виставки 2 березня о 15.00

Телефон: (057) 700-26-62 (директор), (057) 725-12-36
E-mail: oomckm@gmail.com
Цена билета: Вхід вільний.
Сеансы з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя.

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович