Культурный центр

Виставка Юлії Кухтіної «Коли оживають образи»

26.03.2018 - 17.04.2018
Виставка Юлії Кухтіної «Коли оживають образи»
Категория: выставка

З 26 березня по 17 квітня 2018 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться виставка Юлії Кухтіної «Коли оживають образи».

Юлія Кухтіна - різноплановий живописець. Публіці вже давно й гарно відомі її акварелі, камерні та панорамні пейзажі, натюрморт, стилізовані декоративні панно. Значну частину свого творчого часу художниця віддає створенню портретів у різних жанрових варіаціях. Саме портрети представлені на виставці, що відкрається у малій виставковій залі ООМЦКМ. Ця портретна «артистична сюїта» Юлії Кухтіної – зображення акторів Харківського театру музичної комедії у театральному вбранні.

Написання портретів акторів театру в образотворчому мистецтві має давні традиції. Акторів писали у XIX ст. і І.Ю. Репін і М.О Врубель і З.Є Серебрякова та інші визнані генії мистецтва. Юлія Кухтіна долучилась до цієї традиції, вона зробила свій особистий «мазок пензлем»: написала узагальнений портрет всієї трупи театру. Маючи смогу, в силу обставин, спостерігати за грою акторів у спектаклях, за їх творчими перевтіленнями при створенні сценічних образів та за буденним життям акторів, вона створила живі, сучасні, унікальні роботи.

Телефон: (057) 700-26-62 (директор), (057) 725-12-36
E-mail: oomckm@gmail.com
Цена билета: Вход свободный
Сеансы 10:00-17:30, выходной - Сб, Вс

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович