Выставки

Виставковий проект «Місто ХА. Харків авангардний»

11.04.2018 - 30.04.2018
Виставковий проект «Місто ХА. Харків авангардний»
Категория: выставка

Виставковий проект «Місто ХА. Харків авангардний» відкриється 11 квітня у Харківській муніципальній галереї.

Це буде перша виставка після масштабної реконструкції галереї. Як повідомили організатори, вперше проект «Місто ХА. Харків авангардний» був представлений у Національному художньому музеї України в Києві минулої зими. Куратори проекту - Тетяна Тумасьян і Сергій Братков - представили своє бачення розвитку харківського мистецтва останнього сторіччя.

Для харківського глядача експозицію видозмінили. Початкова ідея, заснована на трьох складових міського мистецтва - знаку, тексті і символі, збереглася, однак в новій редакції «Місто ХА» проводить паралелі між окремими групами і поколіннями харківських художників.

Проект розділений на дві частини. Перша, яку представлять в квітні-травні, дасть можливість познайомитися з роботами представників харківської школи фотографії та мистецтвом ХХI століття. Твори мистецтва розміщені не в хронологічному порядку, що дозволить глядачеві побачити взаємозв'язок між роботами майстрів незалежно від часу їх створення. Друга частина, яку презентують в травні, включатиме, в тому числі, роботи представників «класичного авангарду».

Цена билета: вход свободный
Сеансы 10:00-19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович