Культурный центр

Персональна виставка живопису Тетяни Пархоменко

05.07.2018 - 27.07.2018
Персональна виставка живопису Тетяни Пархоменко
Категория: выставка

З 5 по 27 липня 2018 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться персональна виставка живопису Тетяни Пархоменко «Ці полотна барвисті на життя моє схожі…». Тетяна Пархоменко гармонійно реалізує себе як банківський службовець, мама трьох донечок та талановита майстриня.

Художниця захоплювалась живописом з дитинства, а перші серйозні полотна були створені під час декретної відпустки, 12 років тому. За цей час спробувала різні види технік образотворчого мистецтва: олія на полотні, художній декоративний розпис на дереві, а також виготовлення картин з берести.

Світ живопису Тетяни Пархоменко - це її край, який починається від рідного села Лиман, відкриває мальовничі краєвиди Зміївщини і простягається далеко у всесвіт, але коренями своїми переходить в почуття і думки художниці. У своїй творчості майстриня надає перевагу реалістичній манері, багато уваги приділяє кольору, її полотна вирізняються яскравістю і емоційністю.

В основу експозиції увійшло майже 40 картин, доповнених авторськими віршованими рядками художниці, які на її думку посилюють силу сприйняття зображених сюжетів. Твори Тетяни Пархоменко експонувались на різних персональних та колективних виставках у м. Змієві та м. Харкові.

Телефон: (057) 700-26-62 (директор), (057) 725-12-36
E-mail: oomckm@gmail.com
Цена билета: Вхід вільний
Сеансы з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович