Выставки

Виставка живопису і графіки «Екзерсіси»

22.06.2018 - 07.07.2018
Виставка живопису і графіки «Екзерсіси»
Категория: выставка

На виставці «Екзерсіси» представлені роботи Заслуженого художника України О.М.Лисенко, професора, доктора мистецтвознавства і художника А. В. Шило, і творчої групи учнів О. М. Лисенка.

Екзерсиси (фр. exercice – вправа, від лат. exercitium) – систематичні заняття в тій або іншій дисципліні, що проводяться з метою належного оволодіння необхідними навичками і прийомами. Екзерсис в образотворчому мистецтві – вдосконалення своєї художньої майстерності, пошук і вироблення тих художніх компонентів (сюжетів, форм, композицій, колористичних поєднань), які дозволяють максимально точно висловити свої ідеї і погляди.

Для творів, представлених на виставці характерний лаконізм і одночасно – багатство форм і нюансів. Присутній схожий світогляд авторів, і в той же час – різноманітність смислів, відданість традиції і постійний пошук нових естетичних рішень, речі та явища, які нас оточують, і фантастичні загадкові світи. Познайомитись з цими дивовижними творчими «вправами» з радістю запрошуємо всіх глядачів!

Учасники виставки:

Олександр Миколайович Лисенко, Олександр Всеволодович Шило, Марія Андрієнко, Ольга Беженар, Наталія Борисенко, Катерина Галаган, Олена Гохадзе, Діана Гурська, Вероніка Іванова, Артур Калин, Тамара Кім, Ольга Куліш, Ганна Кухарєва, Світлана Лазебник, Світлана Лоторева, Надія Люшня, Марія Мандрикіна, Наталя Миронець, Дарина Мосипан, Дар'я Новікова, Влада Повелиця, Дар'я Сарапіна, Валерій Соколовський, Тетяна Сотникова, Марія Титова, Мар’ям Хашим, Юлія Хохлова, Анна Гришина, Євгенія Кулик.

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович