Клубы

Благодійний концерт «Jazz in the dark»

19.07.2018
Благодійний концерт «Jazz in the dark»
Категория: концерт

Соліст-Геннадій Суменков і піаніст-Іван Мохій, об'єднавшись в дует, півроку існували без назви, доки не виступили в м. Миколаєві в Театральному дворику. Після концертів керівник джазового руху Володимир Алексєєв придумав оригінальну назву «Jazz in the dark» - «Джаз в темряві». У хлопців тут же з'явилася мрія перебратися в г. Харьков, де вони навчалися разом в 1996-2009 рр. в Харківській обласній спеціальній гімназії-інтернаті для сліпих дітей ім. В.Г. Короленка.
За словами Івана: радіостанція «Нова хвиля», а саме програма «Вогні нічного міста» дозволила йому визначитися з вибором музичних уподобань: Дюк Еллінгтон, Джон Колтрейн, Телоніус Монк, Геррі Костер, Маккой Тайнер прослуховувалися багаторазово в період навчання в Олександрійському вищому училищі культури . Гленн Міллер, Френк Сінатра, Стінг, Луї Армстронг, Бінг Кросбі, а також особистісні життєві ситуації вплинули на творчість Геннадія. Він успішно закінчив Курський музичний коледж-інтернат для незрячих.
Остаточне рішення осісти в Харкові з'явилося після успішного виступу на 10-му літньому ювілейному фестивалі "jubilee" в м.Миколаєві 29 листопада 2017 року. За пропозицією шкільного друга Олександра Кульчицького хлопці переїжджають до Харкова вже в грудні. Він же стає їх концертним директором.

Гітарист і контрабасист Денис Сидоренко і легендарний джазовий барабанщик Микола Чупис із задоволенням зголосилися допомогти хлопцям. А майстерня «Одного разу буває» приступила до підготовки Благодійного концерту, зібрані кошти з якого підуть на реалізацію творчих планів колективу ...

Цена билета: 100 грн
Сеансы 19:33

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович