Клубы

Гарік Кричевський. Ювілейний концерт 55

21.09.2018
Гарік Кричевський. Ювілейний концерт 55
Категория: концерт, гастроли

21 вересня Гарік Кричевський дасть ювілейний концерт! Артист буде чекати вас в нічному клубі Радмір. Обов'язково приходьте, щоб привітати шансоньє з 55-річчям!

У програмі вечора - кращі пісні з репертуару Гарика Кричевського. Будемо разом співати і танцювати. Гарік Кричевський сам пише і виконує пісні. У його творчій скарбничці 9 альбомів, звання Заслуженого артиста України і перемоги на врученні премії «Шансон».

Ще в сьомому класі у Гарика відкрився талант гри на гітарі і твори пісень. І тепер він - кращий шансоньє України. Звичайно ж, талановитого артиста люблять і слухають далеко за межами нашої країни. Про це свідчить концертна географія Кричевського.

На кожному концерті Гарика Кричевського тисячі людей об'єднує любов до його пісень. Тому будь-яка зустріч з артистом несе тільки радість і щастя публіці.

Пісні шансоньє - зрозумілі всім. Напевно, тому що їхні герої, образи який придумані, а взяті з нашого життя. А мелодії розсипають іскри, запальні серця шанувальників приголомшливого артиста.

До зустрічі!

Купить билет

Цена билета: 350 грн
Сеансы 20:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович