Клубы

'Cockpit Music'

22.09.2018
Cockpit Music
Категория: концерт

Cockpit Music - експериментальне тріо з Данії, яке ще з 1978 року грає справжній джаз-панк. А також музику в інших стилях, які в Україні не так легко почути: jazz punk, experimental jazz, hybrid trio, leatherjazz, все це ви зможете почути 22 вересня в нашому клубі.

У складі бенду:

Торстен Хьог (Thorsten Høeg) - саксофон, грав в Mongo Dilmuns, написав музику для Arditti String Quartet і El Hombre Invisible, співпрацював з Sort Sol, Audun Klive і Scanner.

Сьора Тардіні (Søren Tarding) - гітара, грав в No Knox, співпрацює з апологетом датського арт-року Martin Hall.

Петер Олівер Йоргенсен (Peter Ole Jørgensen) - ударні, композитор, у якого на рахунку більше 30 балетів, фільмів і постановок, грав з Evan Parker, Fred Van Hove, David Moss, Phil Minton, Mats Gustafsson, Thomas Lehn, Irene Schweizer, John Tchicai, Zëv, Frank Lowe, Poul Rutherford, Tim Hodgkinson, Alan Silva, Pat Thomas, Roger Turner, Verner Lüdi, Andrea Neumann, Fred Lonberg Holm, Johannes Bauer, Per Åke Holmlander & Sirone.

Три самодостатні музиканти створили тріо, в якому досвід кожного стає частиною унікального міксу і створює абсолютно нове музичне вимір.

Цена билета: 200-250 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович