Театры

'Бременськi музики' (мюзікл)

25.05.2019
Бременськi музики (мюзікл)
Категория: спектакль, для детей
Жанр: мюзикл
Продолжительность: 1 ч. 20 мин

Герої улюбленого мультфільму оживають на сцені Харківського національного академічного театру опери та балету. Ви почуєте знайомі з дитинства пісні у виконанні лауреатів міжнародних вокальних конкурсів. А знайомі герої дитячого мюзиклу піднімуть настрій не тільки маленьким глядачам, але і їх батькам!

Короткий зміст

Музичний мультфільм «Бременські музики» на сюжет давньої казки братів Грим з’явився на телеекранах 40 років тому. Але історія про те, як покохалися Трубадур (у давнину так називали вірних обов’язку лицарей, які створювали чудові пісні) та королівська донька, й досі залишається напрочуд захоплюючою. А пісні, які разом з головними героями співають мандрівні музики (Кіт, Пес, Півень та Осел) дуже подобаються дітям та дорослим :

       Мы свое призванье не забудем.

       Смех и радость мы приносим людям!

       На жаль, батько Принцеси, Король, був справжнім телепнем і не міг припустити, аби якийсь мандрівний музика став його родичем. Тому довелось Трубадуру з друзями піти геть. У лісі вони налякали розбійників, які готувалися пограбувати Короля. І самі вирішили розіграти цей напад. Переляканий Король пообіцяв віддати руку доньки своєму «визволителю» Трубадуру, але обіцянку, ясна річ,  не виконав. Тому закохані втекли з палацу.

На пошуки Принцеси Король відправив геніального Детектива, який хитрістю повернув її батькові. Тоді Трубадур переодягнувся у заморське вбрання  і за допомогою друзів почав удавати багатого Принця. Телепень – Король не міг протистояти цій спокусі та погодився віддати за нього доньку.   І цього разу друзі святкували справжню перемогу, а Трубадур та Принцеса ‑ весілля !

Купить билет >>

Телефон: (057) 707-70-43 (кассы), (057) 707-70-91 (кассы)
Цена билета: 50-120 грн
Сеансы 11:30

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович