Клубы

Ліга Жіночого Боксу. «Українські левиці»

07.11.2019
Ліга Жіночого Боксу. «Українські левиці»
Категория: спорт

«Левиці» продовжують переможну ходу. На черзі яскраве боксерське шоу у Харкові.

«Українські левиці» стрімко здобувають популярність по всій Україні завдяки своїм яскравим переможними поєдинкамта неймовірним шоу програмам в рамках боксерських вечорів. Наступне спортивне шоу наша команда проведе у Харкові в місцевому нічному клубі «Bolero».

Команда «Українські левиці» анонсувала дату та наступне місто проведення четвертого вечора боксу у дебютному для себе змагальному році.

За підтримки генерального спонсора команди «Фаворит спорт», Федерації боксу України, Харківської Федерації боксу, «Українські левиці» підготували для вболівальників потужне боксерське шоу та яскраві та безкомпромісні поєдинки.

Традиційно участь у боксерському шоу у Харкові прийматимуть найкращі, найсильніші та найбільш титуловані спортсменки Національної збірної України з боксу.

Щодо суперників наших дівчат, то організатори боксерського шоу тримають інтригу, проте з впевненістю можна сказати, що це буде одна з найбільш потужних жіночих боксерських збірних Європи.

Таким чином, якщо ти бажаєш провести сьоме листопада яскраво та незабутньо, то вечір боксу за участю «Українських левиць» — саме те, що необхідно для цього. Яскраві та безкомпромісні поєдинки, потужна шоу-програма та безліч цікавих сюрпризів для глядачів.

Купить билет >>

Телефон: (057) 714-07-38, (093) 458-04-00
E-mail: bolero.club@mail.ru
Цена билета: 200-600 грн
Сеансы 18:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович