Театры

'В поисках дракона'

21.01.2020
В поисках дракона
Жанр: сказка

Ця казка створена за мотивами п єси А.Богачевой і японських народних казок. Глядачів вистави чекає подорож в далеку, загадкову і прекрасну країну - в Японію. В одному селищі жили два брата, Ітіро і Дзіро. Ітіро, старший брат, був сильним і сміливим, а молодший брат Дзіро любив грати на флейті і співати пісні. Одного разу над селищем пролетів дракон, люди злякалися і стали чекати грізних подій. Але Ітіро не злякався, він вирішив битися з драконом. Старший брат швидко зібрався в небезпечний шлях. Трохи подумавши, молодший брат вирішив, що брату, звичайно, знадобиться допомога і пішов слідом за ним. Багато пригод було на шляху братів. По дорозі вони зустріли Мавпу, Кролика і Черепаху. А ось хто з братів швидше добрався до Дракона, і хто виявився хоробріше і розумніші ви дізнаєтеся, коли подивіться наш спектакль.

Режисер-постановник - Наталія Вощілова
Художник-постановник - член Національної спілки художників України Тетяна Власенко
Хореограф - Катерина Кошовник
Музичне оформлення - Микола Середа, Сергій Войтенко, Наталія Вощілова
Постановник боїв - інструктор Айкідо і Іайдо, володар Чорного пояса I дан Айкідо і Чорного пояса I дан Іайдо Денис Денисенко

У виставі грають: заслужені артисти України Юрій Драненко, Катерина Макоєд, Анастасія Макаренко, Петро Желєв, Валерія Лютинська, Віктор Латишев, Ілона Василенко, Тетяна Ариковащук, Анна Симонова, Назар Баранніков, Олег Абакуменко, Яна Новицька, Ірина Качан, Дар я Чебаненко, Роман Капітанов, Євген Козлов, Ірина Левчук, Ганна Слоковенко.

Купить билет >>

Телефон: (057) 705-13-67 (администрация), (057) 705-13-66 (касса)
E-mail: info@theatre-shevchenko.com.ua
Цена билета: 50 грн
Сеансы 11:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович