Цирк

Цирк на воді 'Waterland. Таємниці Атлантіди'

04.04.2020 - 05.04.2020
Цирк на воді Waterland. Таємниці Атлантіди
Продолжительность: 02:20 с антрактом

У 120-ти тоннах води, в обрамленні світло-музичних фонтанів, найбільший з яких досягає 24-х метрів у висоту, і лазерного шоу, ви можете побачити феєричне дійство з виступом кращих циркових артистів міжнародного класу!

Атлантида - міфічний острів-Держава. Жителі Атлантиди розлютили Древніх Богів своєю зверхністю і острів пішов під воду разом з усіма істотами, що населяли його. З давніх часів ходили легенди про багатства і неймовірні знання, що зберігаються на дні Океану. Багато мандрівники намагалися добути їх, але відшукати місце проживання атлантів не так вже й просто. Вхід в чарівне місто охороняють стародавні і могутні чудовиська. Хоробрі клоуни вирішили випробувати долю і вирушили на пошуки Атлантиди. Що ж чекає їх в підводному місті? Чудеса? Сирени? Міфічні істоти? Чи зможуть клоуни знайти втрачене місто? Все це ви дізнаєтеся в нашій програмі «Таємниці Атлантиди». Тут вас зустрінуть чарівні русалки і підкорять ваше серце своїм незабутнім польотом під купол арени. Дресирований ведмідь і тигр вас здивують своїми унікальними трюками! Окрасою програми стане виступ морського котика. Ви станете свідком народження дива в ілюзіон-атракціоні з трюками кращих ілюзіоністів світу! Для Вас виступатимуть канатохідця найстарішої циркової династії!

Купить билет >>

Телефон: (057) 733-08-40 (касса), (057) 733-16-22, (057) 733-01-62
E-mail: dp_hdc@mail.ru
Цена билета: від 80 грн
Сеансы Куплені клієнтами квитки на скасовані події можна обміняти на актуальні події в квітні місяці. Актуальні події: 4 квітня, 12:00, субота 4 квітня, 17:00, субота 5 квітня, 12:00, неділя

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович