Концертные залы

Святковий концерт органної музики

23.08.2020
Святковий концерт органної музики
Категория: концерт

До Дня визволення Харкова та до Дня Державного Прапора України

Станіслав Калінін /орган/
Шедеври органної музики

УВАГА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Шановні слухачі!

Просимо вас із розумінням поставитися до тимчасових нововведень та правил на період адаптивного карантину в Україні, що ми з вами зобов’язані дотримуватися згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 06 червня 2020-го року №35 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) в редакції постанови Головного санітарного лікаря України від 01.07. 2020 року №38, а саме:

1. Працівники Харківської філармонії проводять температурний скринінг відвідувачів концертів. При температурі тіла 37, 2 ° С або ознаках респіраторних захворювань у відвідуванні заходів Харківської філармонії буде відмовлено.
2. Слухачі мають обов’язково обробити руки спиртовмисним антисептиком у спеціально визначених для цього місцях в приміщеннях Харківської філармонії. Ви можете легко знайти антисептик за вказівниками на території вестибюля або санвузла.
3. Слухачі мають уникати скупчення, дотримуватись соціальної дистанції не менше, ніж 1, 5 метра.
4. Тимчасово розміщення слухачів в залі буде трохи незвичним: через одне вільне місце.
5. Співробітники й відвідувачі концертних заходів мають перебувати в приміщенні Харківської філармонії в одягнених масках або респіраторах, що покривають рот та ніс.
6. Не забувайте користуватися милом, що ви завжди знайдете у санвузлах, а також ознайомтеся з інформацією про заходи із запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на наших інформаційних майданчиках.

Просимо вас чітко дотримуватись вказівок адміністрації Харківської філармонії щодо виконання цієї Постанови та звертатися до контролерів у разі виникнення запитань, дотримуватись респіраторної гігієни та не відвідувати заходи в разі відчуття респіраторних симптомів (нежить, чхання, кашель, підвищення температури тощо).

З повагою, адміністрація Харківської філармонії

Купить билет

Телефон: Кассы: (057) 762-99-83 (11:00-19:00). Бронь билетов: (067) 31-66-300, (050) 400-48-08
E-mail: office@filarmonia.kh.ua
Цена билета: 60-200 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович