Концертные залы

Лятошинський Тріо

28.01.2021
Лятошинський Тріо
Категория: концерт, гастроли

В програмі:
Л. ван Бетховен, Фортепіанне тріо, сі-бемоль мажор тв. 11 ("Gassenhauer")
Ф. Мендельсон, Фортепіанне тріо №1, ре-мінор
С. В. Рахманінов, Елегійне тріо №2, ре-мінор, "Пам'яті великого художника"

Лятошинський Тріо було засновано в 2019 році відомими музикантами з українським корінням: Михайло Захаров, скрипка (Україна / Австрія), Олексій Шадрін, віолончель (Україна / Німеччина) і Роман Лопатинський, фортепіано.

Поряд із виконанням світової класики музиканти Лятошинський тріо прагнуть презентувати і популяризувати у світі українську музику. Назва колективу пов’язана з іменем Бориса Миколайовича Лятошинського – знакової постаті для української музики ХХ століття, митця, який через оригінальний композиторський стиль синтезував європейське та національне українське.

Уже в перший рік спільної творчості відбувся блискучий дебют тріо на фестивалі UStream в одному з найбільш знаменитих залів світу "Mozartsaal" віденського Концертхаусу, аншлагом та схвальними оцінками критиків був відзначений і концерт у Національній філармонії України на фестивалі Kyiv Music Fest. Музиканти активно гастролюють містами України та за кордоном.

У 2020 році Лятошинський тріо записали дебютний СD. Запис здійснювався на львівській студії Golka Records. До релізу увійшли камерні твори Б. Лятошинського – його Фортепіанні тріо №1 і №2.

Купить билет >>

Телефон: (057) 700-03-06, (057) 700-03-11, (057) 700 02 81
E-mail: OOMTKC@I.UA
Цена билета: 30-50 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович