Концертные залы

'Аліса в країні чудес' у пісочній анімації

02.01.2022
Аліса в країні чудес у пісочній анімації
Категория: спектакль, для детей

Унікальна можливість побачити знамениту казку Льюїса Керролла, яку люблять і дорослі, й діти, виконану в техніці пісочної анімації під музику!

Свято для всієї сім’ї в Харківській філармонії.

Привячується всім дорослим, які колись були дітьми…

Лауреат міжнародного конкурсу з пісочної анімації Катерина Дзюба здатна «оживити» незвичайних персонажів популярної казки. Чого тут тільки не побачиш?! В режимі реального часу ми зануримося в світ пригод Аліси, побуваємо на чаюванні у Божевільного Капелюшника, познайомимося з Королевою та Білим Кроликом. Образи, що перетікають один в одного, загадкові та примарні, залишать незабутнє враження. Тому, що виступ майстра пісочної анімації — це справжнє диво! Руки художника створюють на столі, що світиться, загадкові та хиткі образи, від яких неможливо відвести погляд. Чарівна хрупкість та постійна зміна зображень супроводжуються акторським читанням та музикою.

Приходьте раніше! Бо до початку вистави юні глядачі зустрінуться зі справжніми мешканцями Країни чудес – Білим Кроликом, Божевільним Капелюшником, Чеширським Котом та не тільки! Прямо у фойє на вас чекає велика зона селфі! А для того, щоб кожен юний глядач зміг спробувати себе у ролі художника, ми підготували спеціальний стіл для малювання піском. Чарівна пісочна казка та веселі ігри з живими персонажами подарують усім чудовий настрій!

Купить билет

Телефон: Кассы: (057) 762-99-83 (11:00-19:00). Бронь билетов: (067) 31-66-300, (050) 400-48-08
E-mail: office@filarmonia.kh.ua
Цена билета: від 140 грн
Сеансы 14:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович