Концертные залы

Концертний промо-тур НАОНІ з проектом 'Гуц and Roll'

24.09.2021
Концертний промо-тур НАОНІ з проектом Гуц and Roll
Категория: концерт

Найкращі інструментальні хіти сучасних українських композиторів». Національний академічний оркестр  народних інструментів бажаний гість на провідних сценах світу.  Цього разу його віртуозні солісти виконають народні пісні у стилях фолк, джаз і рок, а також представлять музику сучасних українських композиторів, яку вони написали спеціально для цього проекту. Цілих дві години незабутньої музичної експресії та вражень!
 
Концерт з програмою “Гуц and Roll”
Інноваційна подача НАОНІ Оркестра задовольнить будь-якого меломана. Вас захопить майстерне поєднання музичних традицій та сучасна динаміка, а професійність музикантів давно перевершила всі сподівання навіть  суворих критиків. Ви відкриєте для себе українську музику і глибоке звучання народних інструментів. Недарма НАОНІ - семикратний переможець “Битви оркестрів” і провідний музичний колектив нашої країни. В основі його репертуару не тільки народні мелодії з усіх регіонів України, а й сучасна музика, світова класика та музика до кінофільмів в унікальному аранжуванні.
 
Лише кілька років знадобилося художньому керівнику Віктору Гуцалу, аби оркестр зазвучав по-новому і став одним з лідерів інновацій в українському музичному просторі. В творчому доробку НАОНІ участь у проектах спільно з провідними українськими виконавцями, серед яких ONUKA, “Друга ріка”, Джамала, KozakSystem та інші.

 

Купить билет

Телефон: (057) 705-08-21 (касса), (057) 705-08-16
Цена билета: 290-1290 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович