Театры

Alessandro Safina

28.11.2022
Alessandro Safina
Категория: концерт, гастроли

 Всесвітньо відомий італійський тенор Алессандро Сафіна у супроводі симфонічного оркестру представить великий концерт у Харкові.

Знаменитим на весь світ Алессандро Сафіна зробили його унікальний голос, природна чарівність, яскрава харизма і творча сміливість.

Коло музичних пристрастей самого співака досить широкий - він захоплюється групами U2, Genesis, DepecheModeі Clash, а його кумир - легендарний Енріко Карузо. Виконуючи класичні оперні арії, артист мріяв наблизити оперне мистецтво до простого слухача, «оживити оперу елементами поп-музики". Саме завдяки експериментальному поєднаннюдвох жанрів - класичного і популярного - музикантові вдалося створити власний стиль, який він сам позначив як «оперний рок».

Великий успіх прийшов до Сафіна після виходу альбому "InsiemeaTe", в якому об'єдналися елементи опери, соулу і мюзиклу. Хіт "Luna" з альбому допоміг співакові завоювати серця мільйонів слухачів у світі. До численної армії шанувальників творчості Сафіна відноситься і королева Великобританії Єлизавета II. Успіх підкріплює посмішка, яка ніколи не сходить з його обличчя.

Алессандро подарував світові приголомшливі дуети з Сарою Брайтман, Елтоном Джоном і Юеном Макгрегором, Барбарою Хендрікс, Сумі Йо та іншими артистами, записав саундтрек до фільму «Мулен Руж» разом з Еваном Макгрегором.

Його феєричний виступ на церемонії оголошення "Семи нових чудес світу" разом з Чаком Канн і Дженніфер Лопес запам'ятався телеглядачам всього світу. Крім того, журнал "People" включив артиста в список найкрасивіших людей планети.

Зараз знаменитий тенор виступає на кращих сценах світу - у Великобританії, Ірландії, Італії, Бразилії, Канаді, Кореї, США, Франції, Нідерландах і в інших країнах.

На концерті у Харкові 8 березня 2019 року Алессандро Сафіна виконає як відоміоперні арії, так і улюблені композиції за 30 років творчості. Алессанро Сафіна завжди збирає аншлаги і обов'язково співає на біс.

Купить билет

Телефон: (057) 707-70-43 (кассы), (057) 707-70-91 (кассы)
Цена билета: від 350 грн
Сеансы 19:00

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович