Выставки

КОРОНА, ВІРУСИ, КУЛЬТУРА І ЖІНКА У КРИТИЧНІ ДНІ ВІЙН І РЕВОЛЮЦІЙ…

01.01.2022 - 31.12.2022
КОРОНА, ВІРУСИ, КУЛЬТУРА І ЖІНКА У КРИТИЧНІ ДНІ ВІЙН І РЕВОЛЮЦІЙ…
Категория: выставка
Онлайн виставка. До літературного музею потрапила періодика початку ХХ століття. Власник передав експонати до музею за однієї умови — відкрити іх для дослідження усім бажаючим. Для нас ці газети відкрили можливість діагностики кризових суспільних станів, які неминуче через війни і революції призводять до кардинальних цивілізаційних змін світобудови. Багато паралелей з Першою Світовою і революцією 1917 року напрошується в осмисленні нинішньої культурної ситуації у світі. Ця онлайн-виставка з матеріалів харківської, імперської, радянської періодики може послужити стимулом для формування такої внутрішньої і зовнішньої національно-культурної політики, яка б вивела нас на позиції гравців, а не об’єктів гри на культурній шахівниці у світі. Отже, — перший розділ.
Цена билета: Вхідні квитки для учнів/студентів — 15 грн., для дорослих — 25 грн. Маски, санітайзери та інші засоби безпеки – усе це залишається з нами до закінчення карантину.
Сеансы У середу та п'ятницю від 10.00 до 18.00 (каса до 17.30) У четвер від 12.00 до 20.00 (каса до 19.30) У суботу та неділю – від 11.00 до 19.00 (каса до 18.30) Будьте уважні, у понеділок та вівторок відвідати музей можно тільки за попереднім замовленням.

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович