08.10.2023 10:10
Просмотров: 598

Як і який вибрати ноутбук Macbook

MacBook — дуже популярний ноутбук від Apple. Він має впізнаваний дизайн та потужні можливості, які цінують користувачі. Пристрій доволі дорогий, але у нас його можна купити за низькою ціною: «Дрім Стор» пропонує б/у ноутбуки з гарантією та доставкою по Україні. Усі товари в гарному робочому стані.

Як і який вибрати ноутбук Macbook

Особливості вживаних Macbook Apple

MacBook від Apple відомі своїми відмінними рисами: гладким і елегантним дизайном і високоякісними матеріалами, такими як цільні алюмінієві конструкції. Увага до деталей надає їм преміального вигляду та відчуття.

MacBook працюють на операційній системі MacOS від Apple, яка відома своїм інтуїтивно зрозумілим і зручним інтерфейсом. MacOS забезпечує повну інтеграцію з іншими пристроями та службами Apple, такими як iCloud, iMessage та AirDrop.

Багато версій Макбука оснащені дисплеями Retina, які пропонують високу роздільну здатність, відмінну точність та якість зображення. Це забезпечує візуальну привабливість і ефект занурення під час використання ноутбука. Б/в Макбуки у нашому магазині мають повністю робочий екран.

Макбук хвалять за великі, чуйні тачпади, які підтримую

Макбук хвалять за великі, чуйні тачпади, які підтримують різноманітні мультисенсорні жести. Клавіатури відомі своїми зручними кнопками. Макбуки зазвичай мають довгий час роботи від батареї.

ть різноманітні мультисенсорні жести. Клавіатури відомі своїми зручними кнопками. Макбуки зазвичай мають довгий час роботи від батареї.

 

Майте на увазі, що функції та технічні характеристики можуть відрізнятися в різних моделях і поколіннях MacBook, тому важливо перевірити особливості моделі, яка вас цікавить.

Основні характеристики вживаних Macbook Apple

Існують різні версії Макбуків. Усі вони відрізняються характеристиками.

MacBook Air мають такі характеристики:

  • екран Retina 13.3, 13.6 чи 15 дюймів;
  • 8 Гб ОЗП;
  • M2 чіп;
  • 256 Гб, 512 Гб, 1 Тб чи 2 Тб SSD;
  • час автономної роботи до 18 годин.

MacBook Pro пропонує більш потужні можливості:

  • екран 13.3, 14 чи 16 дюймів з технологією True Tone чи ProMotion ;
  • процесор M2 чи M2 Pro;
  • 8 чи 16 Гб оперативної пам’яті;
  • 256 GB, 512 GB, 1 TB чи 2 TB SSD;
  • час автономної роботи до 21 години.

Варто зауважити, що це характеристики останніх версій MacBook Air та Pro. На більш старі моделі встановлювали процесори M1, M1 Pro та M1 Max, а обсяг оперативної пам’яті та SSD був меншим. Ще раніше замість SSD у Макбуки встановлювали жорсткі диски HDD.

Для яких цілей підійде вживаний ноутбук Apple Macbook

MacBook чудово підходить для різних завдань, таких як обробка текстів, електронних таблиць, створення презентацій. Він також впорається з редагуванням фотографій і відео завдяки зручному тачпаду.

Макбуки популярні серед творчих професіоналів, таких як дизайнери, фотографи та відеоредактори. Потужні процесори та графічні карти в Макбук можуть виконувати складні творчі завдання. MacBook також є популярним вибором для студентів.

Ноутбук також можна замовити для розваг, таких як перегляд фільмів, прослуховування музики. Пристрій має якісний дисплей та тривалий час автономної роботи, що робить його ідеальним для розваг у дорозі.

Зрештою, найкращий спосіб визначити, чи підходить вам MacBook, — це розглянути ваші конкретні вимоги. Якщо ви шукаєте потужний ноутбук за низькою ціною, розгляньте можливість купити б/у Макбук у гарному стані. В нашому інтернет-магазині їх можна замовити з доставкою по Україні.

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович