15.12.2023 08:39
Просмотров: 1180

IT-компанія з України розробила платформу, яку вже використовують 30 лікарень у США

IT-компанія з України розробила платформу, яку вже використовують 30 лікарень у США

До IT-компанії Master of Code Global з офісами в Києві та Черкасах звернулась американська healthtech-компанія з метою кардинально змінити систему управління лікарнями. Тож українські айтівці розробили багатоплатформне рішення, яке надає аналітику в реальному часі для контролю стану й ефективності активів медичних установ. Команда присвятила 6 років розробці та вдосконаленню цього продукту.

Американській healthtech-компанії потрібна була SaaS-платформа, здатна обробляти велику кількість даних щодо активів медичних установ у режимі реального часу для контролю стану й ефективності цих активів.

«Наша команда розробила таку SaaS-платформу. Зокрема, розробка мінімально життєздатного продукту (MVP) тривала 2 роки, а потім ще 4 роки удосконалювали платформу, відповідно до очікувань лікарень як кінцевих користувачів платформи», — розповідає Іван Погребняк, Chief Delivery Officer в Master of Code Global.

Про продукт

Ця SaaS-платформа пропонує автоматизовані інструменти для прогнозування капітальних витрат, моделювання різних рівнів інвестицій та проактивної оптимізації інвестицій у лікарні.

Платформа включає:

— вебзастосунок для клієнтів і адміністраторів;

— програму оцінювання для iPad;

— API для інтеграції зі сторонніми CMMS;

— додаткову інтеграцію FTP.SaaS-платформа наразі дозволяє ефективно управляти понад 162 000 активів медичних установ. Найголовніша «фішка»;

— можливість прогнозувати бюджет щодо закупівель необхідного обладнання, ремонту та витрат на обслуговування лікарень.

Наразі SaaS-платформа дозволяє ефективно управляти понад 162 000 активів медичних установ. Найголовніша «фішка» — можливість прогнозувати бюджет щодо закупівель необхідного обладнання, ремонту та витрат на обслуговування лікарень.

Про результати

30 лікарень у США вже використовують платформу, яка була створено саме для американських лікарень, обслуговування яких досить регламентоване та має свої правила — наприклад, як медичне обладнання проходить огляди, коли мають відбуватися ремонти, як закуповується це обладнання тощо.

Розроблене українською компанією ІТ-рішення збільшило доходи американської healthtech-компанії в 15 разів лише за два роки. Також розробку відзначили нагородою від Мічиганської асоціації венчурного капіталу.

Джерело: dev.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович