28.11.2023 22:02
Просмотров: 666

Мустафа Найєм зустрівся з представниками будівельного бізнесу у Харкові

Мустафа Найєм зустрівся з представниками будівельного бізнесу у Харкові

28 листопада у Харкові пройшла зустріч команди Агентства відновлення та  представників будівельного бізнесу Харківщини «Проєкти відновлення: діалог з ринком». До цього такі заходи відбулися в Одесі, Дніпрі та Сумах.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

За даними Агентства, до зустрічей в чотирьох містах загалом долучилися близько пів тисячі учасників офлайн та онлайн.

«Проєктів відновлення в Україні вже багато, а буде ще більше. Важливо залучити якомога більше українських компаній до реалізації проєктів – без цього неможлива якісна відбудова. Щоб змінити ставлення ринку до державних закупівель, команда Агентства відновлення вже запровадила чимало нововведень і працює далі», – зазначили в Агентстві.

Мустафа Найєм, голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України

Бізнес може нам довіряти. Це мій ключовий меседж всім українським будівельним компаніям. Беріть участь у тендерах, реалізуйте разом з нами проєкти – ми вас чекаємо і готові йти назустріч в усіх проблемних питаннях.

Житло, дороги, мости, соціальна інфраструктура, покращення логістики з країнами-партнерами, захист енергетичних обʼєктів, будівництво магістрального водогону для людей, які постраждали від підриву Каховської ГЕС – пріоритетні проєкти Агентства відновлення.

Агентство працює з 392 обʼєктами у 8 регіонах. Це лише житло і соціальна інфраструктура. У перспективі – відбудова орієнтовно ще 500 пошкоджених будинків.

Денис Дорошенко, директор департаменту відновлення та розвитку Агентства

У реєстрі пошкодженого майна сьогодні 245 тисяч обʼєктів. Але ця цифра насправді більша, оскільки багато обʼєктів ще розташовані на тимчасово окупованих територіях або близько до лінії фронту. У Харківській області Агентство відновлення працює над відбудовою 6 обʼєктів та ще 4 – у селі Циркуни. Це ЦНАП, лікарня, ліцей та дитячий садок.

Команда Агентства презентувала головні зміни у проведенні тендерів на цивільне будівництво. Тепер усі обласні Служби, які є замовниками робіт, працюють за єдиними уніфікованими вимогами. Вони значно спрощують підрядника участь у закупівлях і водночас не дають можливостей для маніпуляцій.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович