24.07.2023 03:55
Просмотров: 701

Скляні піддашки для оформлення вхідних груп

Дашки – простий і функціональний вибір конструкцій для захисту від дощу, снігу та інших зовнішніх впливів. Вони захищають від яскравих сонячних променів, запобігають потраплянню у зону під козирком сміття, гілочок, листя тощо. Але це не єдині переваги таких конструкцій. Багато плюсів сучасних дашків зумовлені характеристиками матеріалу, з якого конструкції виготовлено. 

Скляний дашок: переваги конструкцій

Скляні піддашки для оформлення вхідних груп

Для виготовлення дашків останнім часом виробники все частіше використовують скло. Сучасні різновиди цього крихкого матеріалу відрізняються високою міцністю і надійністю. Скляні піддашки здатні витримати великі навантаження. Вони легко впораються з настами снігу, вагою дощової води, поривчастим вітром. Міцність – одна з важливих переваг скляних дашків. Але далеко не єдина.

Скло и метал завжди створюють виграшну комбінацію і гармонійно доповнюють одне одного не тільки з естетичної точки зору, але і за функціональністю. Дашки зі скла і нержавіючої сталі від компанії Метков https://metkov.com.ua/ua/product/kozyrki_iz_nerzhaveyushchey_stali/steklyannye_kozyrki_na_vantakh/ міцні, привабливі зовні і добре виконують основну свою роль – захищають від снігу, дощу, сонця. Такі конструкції не схильні до руйнування і надовго зберігають свою функціональність. Окрім цього варто зазначити і інші переваги скляних козирків:

  • скло має ковзаючу поверхню. завдяки чому сніг і вода легко з нього спадають і не затримуються на дашках;
  • загартоване скло і триплекс витримують серйозні удари і навіть падіння бурульки не стане причиною руйнування дашка;
  • тоноване скло стане перепоною для яскравих сонячних променів і створить затишну зону для відпочинку влітку;
  • дашки зі скла не потребують складного догляду, їх легко мити, вони надовго зберігають привабливість. 

Підібрати скляний дашок можна під будь-який дизайн фасаду. Завдяки простоті обробки скла і нержавійки виробники пропонують користувачам конструкції будь-яких форм, розмірів, дизайнів.   

Де можна встановити скляні козирки

Скляні піддашки часто встановлюють над входом у будівлю. Таке оформлення вхідної групи дозволяє забезпечити комфорт перебування людей на ганку і захистити його оздоблення від руйнування під дією зовнішніх факторів. Але побачити дашки зі скла можна і в інших варіантах розміщення – над балконами, терасами, верандами. В цих випадках конструкції виконують не менш важливу роль – захищають споруди від вологи і забруднення, створюють затишок для людей, прикрашають приміщення і зовні, і зсередини.


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович