20.10.2023 09:33
Просмотров: 516

ДБР повідомило про підозру слідчому правоохоронного органу та запорізькому прокурору, які сфальсифікували матеріали справи

ДБР повідомило про підозру слідчому правоохоронного органу та запорізькому прокурору, які сфальсифікували матеріали справи

● Кілька років тому на одному із постів Запоріжжя група молодиків із хуліганських мотивів відкрила стрільбу у бік поліцейського патруля. Хуліганів затримали. Було розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів кількох статей Кримінального Кодексу.

● Курував розслідування щодо організатора нападу старший прокурор групи прокурорів Запорізької міської прокуратури. Проте під час його перебування у відпустці справу «забрав» фігурант – інший прокурор, який виконував його обов’язки.

● За змовою зі слідчим вони змінили раніше повідомлену винуватцю підозру на завідомо невинну особу - чоловіка, який на момент вчинення правопорушення перебував при смерті у лікарні.

● Оборудку спільники «оформили» у суді за один день. Завдяки їхнім протиправним діям винуватець хуліганського нападу на поліцейських уникнув відповідальності, оскільки людина, на яку зловмисники поклали відповідальність, невдовзі померла у лікарні.

Після скасування незаконного рішення в апеляційній інстанції, обвинувальний акт судом повернений прокурору, а справжньому винуватцю знов повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

▶ ️Детальніше за посиланням (https://dbr.gov.ua/news/dbr-povidomilo-pro-pidozru-slidchomu-pravoohoronnogo-organu-ta-zaporizkomu-prokuroru-yaki-sfalsifikuvali-materiali-spravi)

Джерело: https://t.me/DBRgovua/3922

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович