29.03.2024 09:38
Просмотров: 508

Ідеолог «ядерного удару» по Заходу має на Заході елітну нерухомість

Ідеолог «ядерного удару» по Заходу має на Заході елітну нерухомість

Сергій Караганов, один з членів наукової ради при Радбезі рф, написав кілька статей, в яких закликав керівництво росії завдати удар ядерною зброєю по країнам ЄС. На його думку, це б змусило Захід відмовитись від підтримки України та від протистояння з рф. Також в своїх статтях він пропонував позбутися західноцентризму та «західників» серед російських чиновників.

Щойно я дізнався, що цей «ядерний науковець» володіє квартирами вартістю півмільйона євро в Венеції та Берліні.

Лицемір Караганов має податковий номер Італії та довгостроковий «шенген», виданий Італією вже під час повномасштабної війни.

Караганов більш, ніж €500000, тримає на інвестиційному рахунку в швейцарському банку «Julius Bär» та поточних рахунках в банках Німеччини, Італії, Вірменії та рф.

Частку цих коштів вкладено у акції закордонних компаній та в майже кілограм золота.

Щоб сховати свої квартири від санкцій ЄС, Караганов оформив фіктивний шлюбний договір з дружиною, в якому зазначив що нерухомість належіть їй.

А ще він є затятим мисливцем та дуже полюбляє полювати на диких кабанчиків та фазанчиків в австрійських та італійських лісах.

Тож зрозуміло, що всі погрозливі «статті-лякачки» лицемірного мільйонера, так само, як і ядерні погрози його замовників з керівництва рф, є лише блефом для Заходу.

Багатомільйоннні гонорари кремля, отримані за залякування Заходу, цей покидьок конвертує в добробут і комфорт на цьому ж Заході.

Джерело: https://t.me/Tsaplienko/50930

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович