01.11.2023 17:01
Просмотров: 350

Грабували літніх жінок: підозрюються двоє чоловіків, ще одного — судитимуть

Грабували літніх жінок: підозрюються двоє чоловіків, ще одного — судитимуть

Досудовим розслідуванням встановлено, що 33-річний харків’янин, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, вирішив повернутися до протиправної діяльності і вкотре порушив закон.

Чоловік «спеціалізувався» на тому, що зривав з шиї перехожих золоті ланцюжки, повідомляє прокуратура Харківській області.

На початку вересня цього року в Салтівському районі м. Харкова зловмисник пограбував таким чином двох жінок. Його жертвами стали 77-річна і 69-річна харків’янки.  

Наразі Салтівською окружною прокуратурою Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактом грабежу, вчиненого повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).  

Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Його судитимуть у Московському районному суді Харкова. 

Крім того, правоохоронці встановили особу ще двох зловмисників. Ними виявились 32-річний і 40-річний мешканці Лозової.

Обидва чоловіки раніше неодноразово мали проблеми із законом і відбували покарання в місцях позбавлення волі, але це не змотивувало їх змінити спосіб життя. 

Так, 17 жовтня цього року чоловіки побачили, як 65-річна жінка знімає готівку в банкоматі, простежили за нею і, дочекавшись слушного моменту, коли потерпіла сіла на лавку, аби перепочити, підійшли до неї.

Один зі зловмисників вдарив жінку в обличчя, інший схопив її сумку, після чого грабіжники втекли з місця події.  

Також встановлено, що у вересні цього року 32-річний чоловік вчинив ще й крадіжку. Жертвою крадія також стала жінка — чоловік викрав у неї банківську картку, якою в подальшому розраховувався у магазинах. 

За процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури Харківської області обом зловмисникам повідомлено про підозру.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович