24.11.2023 11:08
Просмотров: 260

Начальниця відділення «Укрпошти» на Харківщині привласнювала гроші за комунальні послуги

Начальниця відділення «Укрпошти» на Харківщині привласнювала гроші за комунальні послуги

На Харківщині начальниця одного з відділень АТ «Укрпошта» в Красноградському районі отримувала додатковий дохід незаконним шляхом.

Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

У період з червня по серпень 2022 року жінка, приймаючи оплату комунальних послуг, не віддавала платникам відривні корінці квитанції. Гроші, отримані від потерпілих, зловмисниця по касі відділення поштового зв`язку не оприбутковувала, а залишала собі.

У результаті потерпілі, фактично оплативши комунальні послуги, через деякий час дізнались, що мають борги, після чого звернулись до правоохоронців з відповідними заявами. Усього встановлено 7 потерпілих.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Красноградської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винною начальницю відділення поштового зв’язку у привласненні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненим повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України). Їй призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями та грошовими коштами на підприємствах, установах, організаціях всіх форм власності на строк 2 роки.

Під час судового розгляду обвинувачена повністю визнала свою вину.

Обвинувальний вирок виніс Красноградський районний суд Харківської області. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович