31.01.2024 12:55
Просмотров: 412

Переховувалася від суду, зберігала гранату та наркотики: на Харківщині виявили розшукувану жінку

Переховувалася від суду, зберігала гранату та наркотики: на Харківщині виявили розшукувану жінку

Щодо порушниці відкрито ще два кримінальних провадження.

Наразі її передали ініціаторам розшуку, повідомляє поліція Харківської області.

До поліцейських офіцерів громади Малинівської територіальної громади звернулася місцева мешканка із повідомленням про підозрілих осіб, які приходили до однієї з квартир по вулиці Соїча.

Поліцейські офіцери громади відреагували на скаргу та виїхали за адресою. У коридорі квартири вони побачили предмет, схожий на гранату, та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Чугуївського районного управління поліції.

З дозволу власниці помешкання поліцейські оглянули помешкання та виявили гранату з підривачем, чотири зіп-пакета з порошкоподібною речовиною, схожу на психотропну речовину «PVP», зіп-пакет з подрібненою речовинної рослинного походження, схожу на канабіс, та декілька пристроїв для вживання наркотичних речовин.

Усе виявлене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі відкрили два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Також працівники поліції з’ясували, що 35-річна жінка намагалася уникнути відповідальності за зберігання наркотичних речовин, з якими її було затримано рік тому харківськими поліцейськими.

Жінка ухилялася від відбування покарання, за що її було оголошено у розшук.

Правоохоронці доставили правопорушницю до Чугуївського районного управління поліції. Жінку передали колегам, які ініціювали розшук.

Агентство Телевидения Новости


Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович