08.02.2024 16:23
Просмотров: 309

За вбивство співмешканки та побиття знайомої жителя Харківщини відправили на 10 років за ґрати

За вбивство співмешканки та побиття знайомої жителя Харківщини відправили на 10 років за ґрати

7 січня 2023 року в селищі Покотилівка Харківського району до власника одного з домоволодінь та його співмешканки прийшли знайомі: частина компанії проводила час, вживаючи алкогольні напої. Вечірка завершилася вбивством.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Ближче до вечора гості почали розходитись, однак одна з товаришок господарів будинку вирішила залишитись на ночівлю в іншій частині будівлі. Власник домоволодіння, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, став чіплятися до неї з розмовами. Жінка, яка в той день не вживала алкоголь, не хотіла вступати в бесіду з нетверезим чоловіком і, щоб уникнути конфлікту, вирішила перейти в іншу кімнату.

Однак чоловік наздогнав її, повалив на підлогу і став бити. Він завдав потерпілій не менше десяти ударів по різних частинах тіла і голові, у тому числі дерев’яною скалкою, чим спричинив жінці тілесні ушкодження.

Після цього до чоловіка підійшла його співмешканка і стала висловлювати претензії з приводу побиття знайомої. Чоловік відреагував агресивно, виникла сварка, у ході якої він схопив ніж та вдарив ним жінку. Усього обвинувачений завдав не менше семи ударів. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Правоохоронці оперативно затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України на місці скоєння злочину.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Харківської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним чоловіка в умисному вбивстві та заподіянні тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 122 КК України). Йому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович