22.12.2023 12:35
Просмотров: 928

8 000 000 гривень на реанімобіль для медичного центру в Харківській області

8 000 000 гривень на реанімобіль для медичного центру в Харківській області

Сучасний універсальний реанімобіль за 8 мільйонів гривень група Креді Агріколь подарувала Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській області. Машина швидкої допомоги універсальна, лікарі зможуть надавати інтенсивну терапію та рятувати дітей і дорослих під час їх транспортування до лікарні.

“Реанімобіль – надання допомоги людям, яким загрожує загибель, це невідкладні стани, коли заздалегідь передбачається проведення інтенсивної терапії та реанімації. Ми працюємо у прифронтовій зоні і допомагаємо пацієнтам у критичних станах, зокрема пораненим. Новий реанімобіль нам буде допомагати у цьому. Він забезпечить комфортне, швидке транспортування пацієнтів, чиє життя залежить не лише від якості медичної допомоги, а й від швидкості транспортування до медичного закладу. Наші бригади зокрема приїжджають на виклик і надають все необхідне лікування для порятунку матері та дитини», – розповідає Віктор Забашта, директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській області.

Реанімобіль – це максимальний набір сучасного обладнання для якісної медичної допомоги. Тут є інфузійний шприцевий насос, дефібрилятор, транспортний апарат ШВЛ, прилад відсмоктування (аспіратор), пульсоксиметр, приймальний пристрій, транспортний інкубатор, сумка-укладка, ноші.

«Для нас це не просто реанімобіль – це шанс на порятунок тисячі життів українців. Це вже друга така машина швидкої допомоги, яку Креді Агріколь цього року подарував лікарням, що у прифронтовій зоні. Як соціально відповідальний банк ми спрямували на благодійність 92 млн грн від початку війни. Разом з міжнародною Групою та фондом «Твоя опора» ми реалізували понад 35 благодійних проектів і підтримали 20 лікарень, придбавши медичне обладнання експертного рівня. І ми на цьому не зупиняємося!» – коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Україна. 

Медичний центр у Харківській області обслуговує 4 перинатальні центри. Лише у 2023 році тут надали допомогу понад 100 новонародженим.

«Ми разом із експертами підібрали саме таке обладнання, яке буде рятувати діток від найменшого віку, враховуючи недоношених дітей, дітей старшого віку та дорослих. Я дуже пишаюся цим проектом через те, що саме таких реанімобілей за рівнем оснащення є всього два в Україні. Обидва вони придбані завдяки фінансовій підтримці Креді Агріколь Банк. Зараз дуже важливо, що бізнес втілює благодійні проєкти та соціальні ініціативи», – Валерія Татарчук, засновниця і голова благодійного фонду «Твоя опора»

«Особливістю цього автомобіля швидкої допомоги є апарат ШВЛ. Він дозволяє здійснювати штучну вентиляцію легень як у дорослих так і в немовлят. Якщо говорити простими словами – це апарат, який вчить людей дихати заново», – коментує Роман Кормін, інженер КСЕНКО.

З 2016 року у банку діє потужна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Вона включає три основні напрями: благодійність, екоініціативи та турботу про співробітників.



Агентство Телевидения Новости


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович