04.02.2022 10:30
Просмотров: 853

Коли прийти, аби застати найсвіжіші продукти та як поїсти безкоштовно: 5 секретів McDonald's

Коли прийти, аби застати найсвіжіші продукти та як поїсти безкоштовно: 5 секретів McDonalds

Мабуть, кожен хоча б раз та й забігав перекусити у McDonald's. Але мало хто задумувався про секрети, дивацтва та особливості роботи мережі фастфуду. А їх чимало.

Так, як і на кожній роботі, у закладах McDonald's теж є своя "внутрішня кухня", про яку знають лише працівники. Про кілька корисних й цікавих хитростей розповіла колишня працівниця цієї мережі швидкого харчування Ештон на своїй сторінці у TikTok. Її відео швидко стало вірусним.

5 секретів McDonald's

#1

Відвідувачі часто хитрують і замовляють фрі чи картопляні діпи без солі. Так вони розраховують отримати найсвіжішу картопельку. Але це так не працює. До вашого прохання, звісно, дослухаються, але навряд чи ця картопля буде щойно посмаженою. Простіше попросити подати фрі, яка була тільки приготована.

#2

Олію у фритюрниці змінюють раз на тиждень.

#3

Ніколи не просіть повернути гроші, якщо вам щось не сподобалося. Попросіть карту "безкоштовної страви" – так у вас буде можливість обрати будь-що з меню (і навіть найдорожче). Якщо пощастить, то ви отримаєте цілих дві картки "безкоштовної страви".

#4

Якщо ви хочете насолодитися з кавою справді смачним печивом, то попросіть, аби його приготували зараз, біля вас. Це займе кілька хвилин, але результатом ви будете вражені. Печиво неймовірне, коли воно щойно приготовлене, а якщо не дуже свіже – воно жахливе.

#5

Аби замовити улюблений бургер з найсвіжіших продуктів продуктів, приходьте до 10– 11 години. У цей період усе готують на замовлення.

Источник: idea.24tv.ua/

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: общепит

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович